İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerindeki çalışan personel ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapılacağı belirtildi. Yayımlanmış olan ilana göre, lisans mezunları içerisinden sözleşmeli olarak çalışan personel alımı yapılıyor ve personel alımı başvuru süreci başlamış oldu. Peki ilan hakkında detaylar nedir, Hangi pozisyonda personel alımı yapılacak ? gibi detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. 2018 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almak şartı ile 25 kişilik boşluk ile hemşire alımı yapılacak.

ARANILAN ŞARTLAR

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak,
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıda belirtilen şartları yerine getiriyor olmaları gerekmektedir. Başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 15 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başladı ve en geç 15 gün içerisinde yani 30 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim