Sağlık Bilimleri Üniversitesi farklı pozisyonlarda olmak üzere bünyesine sözleşmeli personel alacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında yapılacak olup adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor. Bu yönde İstanbul Hamidiye Külliyesinde görev yapmak üzere 1 Büro Personeli alımı, 1 Mühendis alımı ve 1 Teknisyen alımı yapılacak.

KADRO BİLGİSİ:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi adaylardan genel olarak,

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Son başvuru tarihi itibariyle 18-35 yaş arasında olmak, (36 yaşından gün almamış olmak,

3- 657 sayılı Kanun’un 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

6- Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürü bulunmamak,

Özel olarak ise adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak, 2018 yılında yapılan KPSS'den lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle yukarıdaki niteliklere haiz olmaları gereklidir. Bu kapsamda başvuru süreci 20 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 04 Ağustos 2020 arihine kadar yapılması gerekmeketdir. Adaylar başvurularını sadece www.sbu.edu.tr adresinde bulunan başvuru formu ile birlikte Üniversiteye gerçekleştirmeleri gereklidir. 

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim