Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı bölgelere toplamda 5 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine 5 kişilik boş kadro ile Ankara Gülhanu Külliyesine 2 ve İstanbul Mektebi Tıbbiye-i Şahane Külliyesine 3 sözleşmeli personel alınacak. Bu bağlamda alım yapılacak kadrolar ise, 1 Ağ Sistem uzmanı, 2 Ağ ve Güvenlik uzmanı ve 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Yukarıdaki alım yapılacak kadrolar için adaylardan pozisyonuna göre özel nitelikler aranıyor. Bunlara ilanın tam metni üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun veya bunlara denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmaş olmak, İyi derecede sözlü ingilizce bilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi genel nitelikler aranır.

Ayrıca adaylara sınav yapılacak olup, bu sınavda katılacak adayların 2017 veya 2018 yılında yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yabancı dil sınavından İngilizce dilinden puan asahibi olmak şart ıaranacak. Adayların KPSS punanun %70 i ve YDS puanının %30 u esas alınarak değerlendirme yapılacak olup kadro sayısının 10 katı kadar aday sınava tabii tutulacaktır.

BAŞVURULAR:

Üniversiteye sözleşmeli personel alımında adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 27 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek olup en geç 14 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını Sağlık Bilimleri Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenen diğer belegeler ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.