Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi toplamda 5 kişilik boş kadro ile 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Ağ ve Güvenliği uzmanı ve 1 Ağ ve Sistem uzmanı olmak üzere sözleşmeli bilişim personeli alacağını ilan etti.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELEDİR?

Söz konusu ilan için Sağlık Bilimleri Üniversitesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş veya bunlara denkliği olan ve YÖk onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, iyi derecede yazılı veya sözlü olarak İngilice bilmek.

Ayrıca 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve yapılan Yabancı Dil Sınavından ingilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır. Adayların KPSS puanının %70 i ve YDs puanının %30 u esas alınarak yapılacak sıralama sonucunda adaylara giriş sınavı yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, ilanın yayım tarihi olan 04 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Ekim 2018 tarihine kadar http://www.sbu.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu”nun çıktısını alarak istenen belgeler ile birlikte alım yapılcak birime şhasen başuru yapmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim