Sağlık Bakanlığının Mart ayında 3 bin 900 kişilik personel alımı yapması beklenirken alım ilanı Şubat ayı bitmeden duyuruldu. Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile 24 Şubat gece yarısında yayımlanan ilan da Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 bin 890 sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenildi.

Alıma müracaat edecek olan adayların 2 Mart 2017 tarihi itibari ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile tercihlerini yapması gerekmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun toplam 3 bin 890 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceği kamuoyuna ilan edildi. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile alım ilanı yayımlandı ancak hangi pozisyonlar için Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun personel alımı gerçekleştireceği konusunda her hangi bir bilgi bulunmuyor.

Ancak lisans, önlisans ve lise mezunları için kadroların ayrıldığı öğrenildi. Başvurular 2017/3 KPSS atama kapsamında yapılacak olup adaylar tercihlerini 2 Mart 2017 tarihi ile 9 Mart 2017 tarihleri arasında yapabilecek. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.