Sağlık Bakanlığı diğer kurum ve bakanlıklara göre bünyesinde en fazla atama yapan kurum pozisyonunda yer almaktadır. Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile atama yapan Sağlık Bakanlığı boş bulduğu pozisyonları doldurmak ve nitelikli personel alımları yapmak için 4/B (Sözleşmeli) statüsünde alım yapmaktadır. Sözleşmeli olarak alınan personeller Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmakta olup yaptıkları iş konusunda her hangi bir sıkıntı yapmadıkları sürece işte devamlı olarak istihdam edecekler.

Hangi Pozisyonlar için Alım Yapılacak

Sağlık Bakanlığından yapılan ve T.C Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiri ile bir tane sözleşmeli (4/B) statüsünde çalışacak grafiker alımının yapıldığı duyuruldu

Kimler Başvurabilir

Sağlık Bakanlığı bünyelerinde istihdam etmek üzere grafiker alımı yaptığını duyurdu. Peki bu kadroya kimler başvurabilir.

KPSSP3 puan türünden 50 (elli) ve üzerinde puan almış 
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak
Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans düzeyinde eğitim veren Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünden mezun olmak
En az 3 yıl deneyimli

Yukarıda yer alan niteliklere sahip olan adaylar aşağıda bulunan adrese şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Yapılacak değişiklikler veya olabilecek durumlara karşın Sağlık Bakanlığından söz konusu adaylara duyuru yapılacak olup başvurular internet üzerinden kabul edilmeyecek. Yayınlanan resmi bildiriyi de konu altından görebilirsiniz.

Başvuru Adresi

 27.06.2016 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar T.C. Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No: 102 06570 Balgat/ANKARA

Resmi Bildiri
Editör: TE Bilisim