Rotterdam Başkonsolosluğu 31 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı sekreterlik pozisyonunda sözleşmeli olarak Sınav ile sekreter alımı gerçekleştirecek. Başvuru şartlarını taşıyan herkes bu sınava katılabilir. Yazılı eleme sınavı 11 Aralık 2017 tarihinde saat 11:00 da Rotterdam Başkonsolosluğunda yapılacaktır. Sınava girerken adaylar Pasaport veya nüfuz cüzdanını yanlarından getirmeleri gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI:

Rotterdam Başkonsolosluğu alımını yapacak olduğu sözleşmeli sekreter adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Sınavı tarihi itibari ile henüz 46 yaşını doldurmamış olmak, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Çok iyi derecede Hollandaca ve Türkçe bilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek şartları aranacaktır.

SINAVA BAŞVURULAR:

Başvurular, en geç 24 Kasım 2017 tarihi mesai saati bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Westblaak 2 3012KK Rotterdam, The Netherlands adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 14:30 – 17:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz/Daimi Temsilciliğimiz/Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir. İlanın tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim