Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı kadrolarda Personel Alımı yapacak. Söz konusu ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde görevlendirmek üzere 657 sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesi uyarınca Lise ve Ön Lisans mezunu Personel alacak. Bu yönde Lise mezunu Teknisyen Alımı ve Ön lisans mezunu Tekniker Alımı yapacak.

KADRO DAĞILIMI:

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 1 Teknisyen, 5 Sağlık teknikeri ve 5 Tekniker alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tekniker ve Teknisyen alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48 . maddesindeki nitelikleri talep edecek. Özel olarak ise KPSS, eğitim nitelikleri talep edecek.

Genel Başvuru Şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmmaka,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: Sağlık Teknikeri ve Tekniker unvanlı pozisyonlara başvuracakların ön lisans düzeyinde 2020/KPSS’ye; Teknisyen unvanlı pozisyona başvuracakların ortaöğretim düzeyinde 2018/KPSS’ye girmiş olmak.

Bunun dışında adayların, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve 657 sayılı Kanun'un 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak şartı aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 11 Personel alımı için başvurular başladı. Adaylar en geç 15 gün içerisinde başvuru yapmak zorundadır. Buna göre 07 Aralık 2002 tarihinde başlayan başvurular en geç 21 Aralık 2020 tarihinde sona erecektir. Başvurular Personel Daire Başkanlığına elden yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER VE İLANIN TAM METNİ BURADA