Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 5 kişilik boş kadro ile Ön Lisans ve Lise Mezunu Personel alımı yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 5 kişilik kadro ile Lise Mezunu 1 Teknisyen ve Ön Lisans mezunu 4 Tekniker alımı yapılacak. Buna göre;

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 657 sayılı Kanun'un 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 09 Mart 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Genel Müdürlüğüne yapılması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim