Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alacağını ilan etti. Yayımlanan ilk ilana göre Gemi Adamı alacak. Bu haberimizde sizlere Gemi adamı alımı hakkında detaylı bilgiyi sizinle paylaşacağız. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi ve Su Ürünleri Fakültesinin eğitim–öğretim ve araştırma ihtiyaçlarında kullanılmak üzere tahsis edilen A1-K50 sefer belgesine sahip gemide çalışacak 1 sözleşmeli Gemi Adamı ( Kaptan ) pozisyonunda alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite alacğaı gemi adamı pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. Maddesindeki şartları taşımak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Başvuru tarihi itibari ile 40 Yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranır.

ADAYLARIN SAHİP OLMASI GEREKTİĞİ BELGELER:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenmiş en az Kaptan Yeterliliğinde Gemi Adamı Sertifikasına sahip olmak, Ulaştırma bakanlığı tarafından düzenlenmiş Genel Telsiz Operatör Yeterliliği Belgesi (GOC, GMDSS General Radio Oparator) belgesine sahip olmak ve yine bakanlıktan alınmış STCW belgelerine sahip olunması gereklidir. Ayrıca Gemi adamları için düzenlenen güncel sağlık raporuna sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 13 Haziran 2019 tarihi itibari ile başladılar ve eng eç 27 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular, istenen belgeler ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim