Pamukkale Üniversitesi personel alımı gerçleştirecek. Yayımlanan ilana göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Hemşirelik pozisyonunda alım yapacağını belirtti. Buna göre Pamukkale Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel koşulları taşıyan ve Sağlık Yüksekokullarının veya Sağlık Bilimleri fakültelerinin veya Hemşirelik fakültelerinin Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmaları koşulunda 4 kişilik boş pozisyon ile Sözleşmeli Hemşire alımı yapılacak.

Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan türüne göre Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmekte olup ve bu puan durumuna göre Pamukkale Üniversitesi tarafından yapılacak sıralamaya girebilmeleri gerekmektedir. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Hemşire pozisyonuna başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden puana sahip olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmasına engel bir durum olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını İş Telp formu, Fotoğraf, Diploma veya geçici mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesi ve Nüfus cüzdanı fotokopisi ile Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim