Üniversite ilanları her geçen gün artmaktadır. Yayımlanmış olan ilana göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre toplamda 51 kişi alınacak. Ayrıca Pamukkale Üniversitesi kpss li kpss siz personel alımı yapacak olup aşağıuda alım yapılacak pozisyonlara ulaşabilirsiniz.

Söz konusu ilan ile Pamukkale Üniversitesi 51 kişi alacak olup, adayların bu pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme SInavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca alım kadroları Lise, Lisans ve Önlisans mezunları için geçerlidir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Pamukkale Üniversitesi Lise, Önlisans ve Lisans mezunu personel alacak. Buna göre, Lisans Mezunu 36 Hemşire, Lise mezunu 4 Hemşire, Önlisans mezunu 2 Röntgen Teknisyeni, 6 Sağlık teknikeri alacak. Ayrca Pamukkale Üniversitesi KPSS Şartı olmadan 2 Eczacı alacak.

BAŞVURU ŞARTLAR:

Pamukkale Üniversitesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir be en geç 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Başvurular istenilen başvuru belgeleri ile birlikte şahsen Pamukkale Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Süresinde yapılmayan veya postada meydana gelen gecikmelerde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni