Pamukkale Üniversitesi yapmış olduğu alım duyurusuna göre, bünnyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı niteliklerde toplamda 49 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak hemşire alımı gerçekleştiriyor. Pamukkale Üniversitesi bünyesine,  Lise Mezunu 10 Sözleşmeli Hemşire ve Lisans mezunu 39 Sözleşmeli Hemşire olmak üzere toplamda 49 kişi alıyor. Lise mezunu adaylardan KPSSP94 ve Lisans Mezunu adaylardan KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şartı aranacaktır. Adaylar KPSS şartını ve aşağıdaki genel şartları taşımaları halinde başvurularını gerçekleştirerek kadroya dahil olma şansını yaklayabilirler.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Pamukkale Üniversitesi alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, görevini devamlı olarak yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 ve KPSSP94 puan türünden puan almış olmak ( puan derecesine göre adayların kadroya giriş şansı artacaktır) şartları aranmakadır. Bu şartları taşıyan adaylar istenilen belgeler ile birlikte başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru esnasında gerçeğe aykırı belge beyanında bulunan adaylar eğer sonradan yanlış belge sunduğu anlaşılır ise ve hatta ücret ödenmiş ise yasal yollari le ödenen ücret bile faizi ile geri alınır. 

BAŞVURU ŞEKLİ VE İSTENİLEN BELGELER:

Alım ilanına başvuru yapacak adaylar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Pamukkale Üniversitesi resmi interet sitesinden alınacak olan başvuru formu, 1 adet fotoğraf, Diploma, KPSS sonuç belgesi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve GK Hizmet Döküm Belgesi ve alanında çalıştığına dair tecrübe belgesi. Tecrübe belgesinde işyeri sicil numarası ile o işyerinde ne iş yaptığı açıkça yazılı olmak zorundadır. Adaylar bu belgeler ile birlikte son başvuru gününe kadar başvurularını Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar ilanın tam metnine ulaşarak alım tablosunu inceleyebilirler. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim