Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Ekim 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapacağını belirtti. Duyuruya göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu 14 Sözleşmeli personel adayından 2016 yılına ait Kamu personeli seçme sınavı şartı ve yabancı dil sınavı şartı arayacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu 14 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli olarak, 3 .net Yazılım Mühendisi, 4 Java Yazılım Mühendisi, 2 Ağ ve Sistem Uzmanı, 2 veri Tabanı Yöneticisi, 3 İş Zekası uzmanı, alımı yapacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı alım yapacapı kadrolar için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden yada bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, iyi derecede yazılı ve sözlü igilizce bilmek, erkek daylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Yaratıcı yenilikçi yaklaşımlara yönelik öğrenmeye açık olmak, Analitik düşüebilmek, Mevcut projelere/yazılımlara hızlı adapte olmak ve geliştirmek, güçlü iletişim ve problem çözme yeteneklerine sahip olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 23 Ekim 2017 tarihi ile 06 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, ÖSYM Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. Başvuru kabul edilen adaylar ÖSYM tarafından yapılacak olan sınava katılacaktır. Sınava katılabilmek için adayların KPSS puan durumuna ve Yabancı dil puan durumuna bakılarak ortalaması alınacak ve çıkan sonuca göre adaylar sınava çağırılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim