Yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seççme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesndeki memur personel eksikliğini gidermek için Sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre ÖSYM Yapacağı Giriş sınavı sonucunda Hukuk alanında 1 kişilik boş kadro ile Yerli Uzman Personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için, en az dört yıllık hukuk eğitimi veren üniversitelerden mezun olmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılcak İngilizce sınavından en az A seviyesinde puan almış olmak, İlgili konularda tecrübeye sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya ilgili olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlıyabilir ve en geç 27 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, İstenen belgeler ile birlikte ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler, eksik belge ile ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim