Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 11 Mart 2019 tarihli yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda ilanın kılavuzunda başvuru kadrolar hakkında ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verilerek başvuru tarihleri belirtildi. Bizde İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında sizlere detayları haberimizin devamında iletiyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) bünyesine 1 Veri Tabanı Uzmanı, 2 ağ ve sistem uzman ve yazılım uzmanı olmak üzere toplamda 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili ilan için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya bunlara denkliği olan ve onalı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, analitik düşünebilme yeteneğine sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak. ÖSYM tarafından 2018 yılında yaılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisanse seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yapılmış olan Yabancı Dil Sınavından ingilizce dilinden puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

ÖSYM personel alımına başvurular ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından başladı ve adaylarda başvuru için 15 günlük süre verilmiş oldu. yani Başvurular 11 Mart 2019 tarihi ile 16 Mart 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını ÖSYM 'nin internet sitesi üzerine bulunan Sözlemeli personel başvuru formunu elektronik ortamda oldurup istenen belgeleride sistemeye yükleyi başvurularını ÖSYM Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir. İlan hakında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim