Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan ilana göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ( ÖSYM ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık başvurularda son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine Sözleşmeli Yerli uzman Personel alımı yapacak ve adaylar bu yönde ilgili Giriş sınavına katılmaları gerekmektedir. Söz konusu olan Giriş sınavı sözlü usulü ile 07 Ağustos 2018 tarihinde ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresinde yapılacaktır. Sınav Sonucuna göre ÖSYM aşağıda tabloda belirtilen alanlarda 7 sözleşmeli personel alımı yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi yukarıdaki alımını yapacağı adaylardan, Belirtilen yabancı dillerden puan almış olmak, Belirtilen bölümlerden mezun olmak, İlgili konuda tecrübe sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi personel alım başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 23 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, başvuru formunun çıktısını alıp eksiksiz doldurmak sureti ile ve istenen diğer belgeler ile birlikte, ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA 06800 adresinde bulunan İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığına, şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

İlanın Tam Metni