Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Başvurular ilanın yayım tarihi itibari ile başladı ve artık sona eriyor. Bu kapsamda Osmangazi Üniversitesi bünyesine 43 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan yapılacak. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl yapılacak?

ATAMA YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Osmangazi Üniversitesi bünyesine 43 kişilik boş kadro ile 36 Hemşire, 4 Diğer Sağlık Personeli ve 3 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

KİMLERİN BAŞVURUSU GEÇERLİ SAYILACAK?

Osmangazi Üniversitesi personel alımları için adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmekteydi. Bu niteliklere sahip olan adayların başvuruları geçerli sayılacak. Buna göre adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise yukarıdaki tabloda belirtilen eğitim ve KPSS niteliklerine uygun olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Üniversitenin personel alımı başvuruları 19 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 03 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını üniversitenin sitesi üzerinden yapacaklardır.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını KPSS puanı ile yapıyor. Bu kapsamda Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden sıralama yapılarak değerlendirme yapılacaktır. En yüksek KPSS puanından başlamak üzere en düşük KPSS puanına kadar sıralama yapılacak ve en yüksek puana sahip olan Asıl adaylar belirlenecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra işe alınmaya hak kazananların isimleri, başvuru bitim tarihinden sonra www.ogu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvurular 03 mayıs 2021 tarihinde sona erecek olup başvuru sonuçları ise 20 Mayıs 2021 tarihine kadar açıklanması beklenmetedir. 

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim