Orta Doğu Teknik Ünviversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Orta Doğu Teknik Ünviversitesi Sözleşmeli Personel Alımı yapıyor. Orta Doğu Teknik Ünviversitesi personel ihityacını karşılamak üzere, 1 adet sözleşmeli Programcı alacaktır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, genel niteliklere, genel bilgilere, özel şartlara, başvuru esnasında istenilen belgelere, başvuru şekline, başvuru yerine, başvuru sırasında istenilen belgelere ve sınav bilgilerine ulaşarakdaha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca Başvurular 10 Kasım 2014 tarihinde sona erecektir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR I. Üniversitemiz BİLTİR Merkezinde görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ek olarak 28/06/2007 tarih ve 2007/12251 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın "Sınav Şartı" başlıklı Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrası doğrultusunda KPSS (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle Üniversitemiz tarafından yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli personel pozisyonunda1 adet Programcı alınacaktır.

I.I - BAŞVURU ŞARTLARI; GENEL ŞARTLAR; a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, b) 2014 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, c) Yabancı Dil Bilgisi; En az D düzeyinde YDS veya dengi düzeyde İngilizce bilgisi gerekmektedir. Yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden en az lisans düzeyinde mezun olanların dil düzeyleri minimum (D) düzeyini sağlamış olarak kabul edilir.

ÖZEL ŞARTLAR; İstihdam edilecek pozisyonlar için; a) 4 yıl süreli eğitim veren Mimarlık Fakültelerinden veya Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümlerinden mezun olmak veya bu bölümlerde yüksek lisans, doktora yapmış ya da yapıyor olmak. b) Kullanılabilirlik testleri ve kalite algılama uygulamaları konuları ile ilgili ekipmanların kurulumu ve kullanımında deneyim sahibi olmak tercih sebebidir. c) Rhinoceros, Autodesk 3ds Max, Adobe Photoshop, Adobeillustrator,Corel Draw, Macromedia Flash gibi Endüstriyel Tasarıma yönelik yazılımları etkin bir şekilde kullanabiliyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ-YERİ-TARİHİ; Üniversitemiz http://www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde bulunan iş başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra KPSS ve YDS belgeniz ile beraber başvuruların en geç 10/11/2014 tarihi mesai saati bitimine kadar ODTÜ Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı İdari Özlük ve Eğitim Müdürlüğü/ANKARA adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI; Üniversitemiz tarafından KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme listesi ve mülakat tarihi http://www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde ilan edilecektir. Duyurulur.

Editör: TE Bilisim