Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN 07 kasım 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN 1 kişilik boş kadro ile Proje Elemanı alımı gerçekleşitrecek. Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN alım yapacağı adayları sınava tabii tutacaktır. Sınav Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN tarafından 28 Kasım 2017 tarihinde sözlü olarak gerçekleştirilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı SUEN alım yapacağı kadro için adaylardan, Üniversitelerin Çevre Mühendisiği bölümlümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olmuş olmak, son iki yıl içerisinde yapılan YDS den en az 70 puan almış olmak, Çoğrafi bilgi sistemleri ve hidrolojik modelleme konusunda tecübe sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatamdaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar, en geç 15 kasım 2017 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar Türkiye Su Enstitülerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dışında posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim