Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü yaptığı duyuruya göre Sözleşmeli Personel Alımı gerçekleştiriyor. Orman Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu duyuruya göre, Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi BaĢkanlığı Havacılık Şubesinde görev almak üzere 3 adet Helikopter Makinisti alacaktır. 
Alınacak olan Sözleşmeli Personellerin, Helikopter bakım makinist lisansına ve Yurtiçi ve yurt dışında açılabilecek kursları İngilizce takip edebilecek ve havacılıkla ilgili yayınları okuyup anlayabilecek seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olan adayların başvuruları onaylanacaktır. 
Başvuruda bulunacak adayların atama onayları hariç yapılacak tüm tebligat ve duyurular www.ogm.gov.tr adresinden yapılacaktır.Ayrıca Tebligat Gönderilmiyecektir.
Başvuruda Bulunacak Adaylar, Başvuru dilekçelerini ve CV lerini hazır bir şekilde Orman Genel Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı “Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi. 51/B 06560/Yüzüncüyıl/Çankaya/ANKARA” adresine elden posta veya kargo yolu ile ulaştırmaları Gerekmektedir. Başvuracak adaylar başvurularını 16 Nisan 2015 tarihinde başlayıp en geç 30 Nisan 2015 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuru sırasında posta ve kargo gecikmelerinden Orman Genel Müdürlüğü sorumlu olmayacaktır. Başvurularını ona göre gerçekleştirmelisiniz.
İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim