Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre alımlar Kamu Personeli Seçme Sıanvı puan durumuna göre yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ise, 1 Sistem Uzmanı, 2 .Net Yazılım Uzmanı, 1 Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı, 1 Yazılım Uzmanı, olmak üzere toplamda 6 kişilik kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Necmettin Erbakan Üniversitesi alımını yapacağı personel kadroları için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya buna denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelikte yer alan hükümleri kabul etmek şartları aranacak.

KPSS VE YDS DETAYI:

Adaylar yukarıdaki nitelikleri sağlamaları ve aynı zamanda sözleşmel ibilişim personeli kadrosu için 2018 KPSS (P3) puanının %70 i (yüzde yetmiş) ile son beş yıl içinde İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın %30 unun (yüzde otuz) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday, üniversitemiz tarafından gerçekleştirilecek olan yazılı sınava çağrılacaktır. Bu yönde adayların KPSS Puanı 70 taban olarak hesaplanacaktır.

BAŞVURULAR:

Üniversiteye başvurular ilanın yayım tarihi olan 19 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmeketdir. Bu bağlamda adaylar başvurularını https://www.erbakan.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu”nun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırılarak ve imzalanarak aşağıda sayılan belgelerle birlikte 4 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Nişantaşı Mah. Dr. Hulusi Baybal Cad. Bera İş Merkezi No:12 Kat:22 Selçuklu/KONYA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İlanın Tam Metni