Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Muş İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile 4 yıllık lisans eğitimi veren Ziraat Fakültesi, Zootekni Lisans Programından Mezun Olmak şartı ile Mühendis alımı yapılacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan türünden 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Muş İl Özel İdaresi alımını yapacak olduğu Ziraat Mühendisi adaylarından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, belirtilen bölümden 4 yıllık mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, son 1 yıldır Muş ilinde ikamet ediyor olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamamk şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 14 Aralık 2017 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 18 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular istenilen belgeler ile birlikte Muş İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ŞAHSEN teslim etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim