MSÜ ( Milli Savunma Üniversitesi ) personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 10 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. İşte kadro dağılımı ve şartlar şöyledir.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KADROLARI:

Milli Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında (İSTANBUL) görevlendirmek üzere 10 kişilik kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Bu yönde MSÜ 1 Ağ Uzmanı, 1 Veri Merkezi Sistem Uzmanı, 1 Etki Alanı ve E-Posta Servisleri Sistem Uzmanı, 1 Siber Güvenlik Uzmanı, 1 Siber Gvenlik Analiz Uzmanı, 1 Veritabanı Uzmanı, 1 Java Yazılım Ön Yüz Geliştirme Uzmanı, 2 Java Yazılım Sunucu Geliştirme Uzmanı, 1 İş Geliştirme Analisti ve Test Uzmanı alımı yapacağını belirtti.

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA - TIKLA KATIL

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Savunma Üniversitesi sözleşmeli kamu personekli alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Genel Şartlar, Eğitim Şartı ve Pozisyonuna göre tecrübe ve diğer nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

Adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinin A fıkrasının 7'nci bendi kapsamında sevk edileceği hastaneden sağlık raporu almak, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı: Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimleri bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartları aranacaktır.

KPSS DETAYI NEDİR?

2018 veya 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile son beş yıl içinde İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Milli Savunma Üniversitesi personel alımı için adayların öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu yönde başvuruların 21 Ekim 2019 tarihinde başlaması ile birlikte en geç 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular, MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine elden/posta yoluyla ulaştıracaklardır. Belirtilen tarihler arasında istenen evrakları göndermeyen/eksik gönderen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İLANIN TAM METNİ