Milli Savunam Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında, Bakanlar Kurulunun 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar konulu kararı çerçevesinde personel temini yapılacaktır.

HANGİ KADROLARDA KAMU PERSONELİ ALIMI YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 338 kişilik kadro ile MSB personel Alımı kadroları: Tabip, Diyetisyen, Mühendis, Veteriner Hekim, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri, Hemşire, Kütüphaneci, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, Tekniker, Büro Personeli kadrolarında alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

b) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış, Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak,

c) Nitelik tablosunda (Yukarıda) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak,

ç) Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

MSB Sözleşmeli Personel alımı için başvurular 11 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geö 31 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Bu yönde Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim