Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için başvurular devam ediyor. Farklı alanlarda olmak üzere 66 personel alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı PERTEM üzerinde yayımlanan ilana göre alımlar Bakanlığın Ankara'da bulunan Muhabere ve Bilgi Sistem Dairesi Başkanlığına yapılacak. Adaylara Sözlü sınav yapılacak olup başvuru süreci ve detayları şöyledir.

66 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Milli Savunma Bakanlığı farklı alanlarda 66 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yüksek maaş imkanı sağlanacak olup alım kadrosuna göre maaş kat sayısı farklıdırç 66 Sözleşmeli Personel Alımı Kadro Dağılımı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 66 Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

MSB Personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylardan kadrorsuna göre çeşitli nitelikler aranacak. Ancak genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bunun dışında, Görevini yapmasına engel herhangi bir durum olmamak, Dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartları aranacak.

2019 - 2020 KPSS PUANI ŞARTI:

2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) alınan KPSS-P3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile son beş yıl içinde İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın yüzde otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak her sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 katı aday sözlü sınava çağrılacaktır.

KPSS-P3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS-P3 puanı 70 (yetmiş), İngilizce dilinde yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir.

BAŞVURULAAR DEVAM EDİYOR!

Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı için adaylar başvrularına 05 Kasım 2020 tarihi itibari ile başladılar. Adaylar başvurularını en geç 25 kasım 2002 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresine elden/posta yoluyla ulaştıracaklardır. Başvuru için istenen belgeler için Buraya Tıklayınız.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim