Mersin Devlet Opera ve Balesi 25 Kasım 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak üzere 2 kişilik boş pozisyon ile Sözleşmeli Orkestra Sanatçısı alacak. Alınacak adaylar Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda çalışacak. Sizde Başvuruda bulunmak için aşağıdaki şartlara uygun olmanız gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR:
  • Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.
  • Orkestra Sanatçısı olarak çalıştırılacakların Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları,
  • Bale Sanatçısı olarak çalıştırılacakların Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuvarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimine devem ediyor olmaları şartı aranır.
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 06 Aralık 2016 tarihine kadar, Diploma Örneği, Nufüs Cuzdanı Fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve Dilekçe ile başvurularını şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.