Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Mersin Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Mersin Devlet Opera ve Balesi Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil7Gün başı pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile Orkestra Sanatçısı ( Korno ) alımı yapacak. Başvuru şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mersin Devlet Opera ve Balesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A fıkrasında bulunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddelerdeki şartları taşıyor olmak ve Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularını en geç 17 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, son başvuru günü en geç mesai saati bitimine kadar, Dilekçe, Diploma, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Adli Sicil raporu ile birlikte Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Cumhuriyet Alanı Kültür Merkezi Binası (Küçük Koro Salonu) Akdeniz / Mersin adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Başvurusu kabul edilen adaylar 18 Ocak 2018 perşembe günü saat 11:00 da Mersin Devlet opera ve Balesi Genel Müdürlüğü adresinde sınava katılacaklardır. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim