Marmara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 75 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için başvuru süreci başlamıştır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Alım yapılacak kadrolar hangileridir?

75 PERSONEL ALIMI MEZUNİYETE GÖRE DAĞILIMI:

Lise Mezunu: 42 Büro Personeli, 17 Destek Personeli, 1 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 2 Avukat, 1 Hemşire, 1 Psikolog, 1 Tabip,

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans Mezunları için 2020 KPSS P3 , Önlisans Mezunları için 2020 KPSS P93 ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır.

3- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması,

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

5- Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3.maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Marmara Üniversitesi 75 personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 25 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani, 10 Kasım 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlana başvurular sadece Marmara Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim