Devlet Personel Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2018 trihli yayımlanmış olan ilana göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavı b Grubu puan durumuna göre yapılacak sıralama sonucunda gerçekleştirilecektir.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesine 32 kişilik kadro ile, 26 Hemşire, 2 Ebe , 3 Sağlık Teknikeri ve 1 Fizyoterapist alacak.

GENEL ŞARTLAR:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve Nöbet Usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak,

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yani, 28 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlgili ilan için başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnine Buradan ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim