Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 31 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Az Önce Yayımlanan ilan ile farklı kadrolarda olmak üzere Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildiren Üniversiteye başvuru için adayların KPSS B grubu puan sırası alınarak herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 31 kişilik kadro ile bünyesine Lise Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden, 27 Hemşire Alımı, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Laborant ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arıyacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylarda özel olarak KPSS, Eğitim, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Nöbet Usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak şartları aranacak.

KPSS Şartı:

Adayların başvuru için 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gereklidir.

Eğitim Şartı:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 31 Sağlık Perosneli Alımı için başvurular 26 Mayıs 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar yapılacak bşvurular kabul edilecek. Adaylar başvurularını sadece elektronik olarak yapacak. Buna göre başvurular, Üniversitenin “ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasından sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ