Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde en az lise mezunu olmak şartı ile 29 sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Ayrıca adaylara mülakat yapılmayacak olup adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumu esas alınarak değerlendirme yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyetii vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamamk, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamamk, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

Ayrıca Nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek bir sağlık durumu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartlarına da yer verilmektedir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gereklidir. Buna göre adaylar başvurularına 08 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları şarttır. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim