Maliye Bakanlığı boş bulunan pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Genel olarak kurumun hazırlamış olduğu ilanlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde Maliye Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Maliye Bakanlığı toplam kaç sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Maliye Bakanlığının hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığının yayımladığı ilan ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için Maliye Bakanlığı personel alacak?

Proje yöneticisi - 1 personel
Sistem uzmanı - 1 personel
Yazılım uzmanı - 7 personel

Yukarıda hangi pozisyonlar için Maliye Bakanlığının personel alımı yapacağı belirtilmiş olup yine hangi pozisyonlar için kaç personel alınacağı da belirtilmiştir. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Maliye Bakanlığının alım yapacağı bilişim personellerinin 17 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Başvurular 20 Ocak 2017 tarihi ile başladı.

Alınacak olan tüm pozisyonlar için ayrı ayrı nitelikler aranmakta olup adaylar kendilerine uygun bölüm için nitelikleri incelemesi gerekmektedir. Nitelikler hakkında detaylı bilgi öğrenmek isteyen ve söz konusu Maliye Bakanlığının kadrolarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim