Kamu kurumlar son zamanlarda oldukça yoğun bir şekilde alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Yayımlanan ilanlar arasında Maliye Bakanlığı'da yer almakta olup ilana göre sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam etmek üzere 4 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar da 2016 KPSS veya 2017 KPSS puan türleri şartı aranacaktır. Adayların bu yıllardaki Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumlarına göre bir sıralama yapılarak kado sayısının 10 katı kadar aday sözlü ve uygulamalı sınava katılacaktır.

Maliye Bakanlığı bünyesine sözleşmeli Blişim kadrosu ile tam zamanlı çalışacak ve Aylık Brüt Sözleşme ücret tavanının 2 katı maaş ile 4 Yazılım Mühendisi alacaktır.

ARANAN ŞARTLAR:

Maliye Bakanlığı adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları ve özel kadro şartları aranmaktadır. Adaylar şartlar ile ilgili daha detaylı bilgiye ilanın tam metni üzerinden ulaşabilecekler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 27 Aralık 2017 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 19 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını a http://www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra üzerine fotoğraf yağıştırılıp ve imza atılmak sureti ile istenilen diğer belgeler ile birlikte son başvuru gününe kadar Muhasebat Genel Müdürlüğüne (Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA) elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim