Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda toplamda 9 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Malatya Büyükşehir Belediyesi tam zamanlı olarak Teknik personel alımı yapacak ve adayların başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvuruları kabul edecektir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesine alımını yapacak olduğu 9 kişilik kadro ile, 4 yıllık lisans mezunu 6 İnşaat Mühendisi, 1 makine Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi ve 1 şehir plancsı alacak.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, bölümünde 2 yıl iş tecrübesi olmak ve bunu SGK döküm belgesi ile ispatlamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 07 kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte son başvuru günü mesai saati bitimine kadar mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat edeceklerdir. Üçüncü şahıslar eliyle, faks, posta veya elektronik posta (e-mail) ile yapılan müracatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim