Madrid Büyükelçiliği personel alımı yapıyor. Yayımlanmış olan ilana göre Madrid Büyükelçiliği bünyesinde bulunan 1 kişilik boş pozisyonu için Türk Uyruklu Sözleşmeli sekreter pozisyonuna personel alımı yapacağını ilan etti. Adaylardan bazı nitelikler aranacak olup bu nitelikler doğrultusunda adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Madrid Büyükelçiliği alım yapacağı sözleşmeli pozisyon için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, yapılacak sınav tarihi itibari ile 46 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Çok iyi derecede İspanyolca ve Türkçe bilmek, Bilgisayar veya daktilo kullanabilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 08 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Adaylar başvurularını son başvuru günü mesai bitimine kadar Büyükelçiliğimiz ’in Calle Rafael Calvo No:18/ 2A-B 28010 Madrid adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.