Resmi Gazete'nin 05 Aralık 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlarına göre kamuya sözleşmel olarak personel alımı yapılacak. Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak 35 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli hemşire alımı yapacak.

Bu kapsamda alımlar İstanbul Üniversitesi cerrahpaşa rektörülüğüne yapılacak olup adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. İşte başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamaki 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğü bünyesine alımını yapacağı sözleşmeli hemşire adaylarından yukarıdaki nitelikler dışında özel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kuruluşlardna disiplin cezası ile ayrılmamış olmaları gereklidir.

Eğitim Şartı: Adayların Sağlık meslek Liselerinin hemşirelik bölümü mezunu olmaları gereklidir.

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM Tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise kapsamında KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Çalışma Şartı: Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan için başvuru süreci ilanın resmi gazete'de yayımlanması ardından başlamış ve adyalara 15 günlük süre verilmiştir. Bu kapsamda başvurular 05 Aralık 2019 tarihinde başlamış olup en geç 20 Aralık 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen ilgil Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim