Kamuya sözleşmeli personel alımı ilanları yayımlandı. Ekim ayı içerisinde yayımlanmış ve Kasım ayında da devam edecek olan ilanlar ile Kamuya Sözleşmeli olarak 6700 Personel Alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup alımlar farklı kamu kurumlarından gerçekleştirilecektir.

Bakanlıklar, Üniversiteler, Kurumlar tarafından sözleşmeli olarak 4/B ve Kurumsal kapsamında sözleşmeli personel alımı kadro dağılımı ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUMLAR:

4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları:

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı: Bakanlığa bağlı olan YTB bünyesine 60 KPSS Puanı ile 17 Sözleşmeli Personel alacak. 17 kişilik kadro ile Destek Personeli ( Temizlik Personeli ), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Mütercim Tercüman, Programcı ve Bilgisayar Teknikeri pozisyonlarında personel alınacak. Başvurular en geç 5 Kasım 2021.

Gümüşhane Üniversitesi: 3788 TL maaş ile Destek Personeli kadrosunda 7 Sözleşmeli Temizlik Personeli alınacak. Lise Mezunu KPSS İle başvurular en geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar.

Marmara Üniversitesi: 75 Sözleşmeli Personel kadrosu ile, Lise Mezunu: 42 Büro Personeli, 17 Destek Personeli, 1 Teknisyen - Ön Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli - Lisans Mezunu: 2 Avukat, 1 Hemşire, 1 Psikolog, 1 Tabip alımı yapılacak. Başvurular en geç 5 Kasım 2021 tarihine kadar.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: TKGM 19 kişilik kadro ile 18 Tekniker ve 1 Büro personeli alımı yapacak. Ön Lisans mezunu alım yapılacağından adayların KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 1 Kasım 2021.

Gazi Üniversitesi: Üniversiteye 200 kişilik kadro ile Hastabakıcı, Temizlik personeli, Tekniker, Hemşire, Biyolog alımı yapılacak. Başvurular en geç 4 Kasım 2021 tarihine kadar.

Dışişleri Bakanlığı: Dışişleri Bakanlığı 12 kişilik kadro ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu: TİHEK 10 kişilik boşluk ile bünyesine 2 Kadın koruma ve güvenlik görevlisi, 2 Erkek koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik, basit bakım ve ısıtma gibi temel hizmetleri yerine getirmek üzere 5 destek personeli, 1 teknisyen alacak. Alımlar 60 KPSS ile 1 - 12 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak.

Samsun Üniversitesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 60 kişilik boş kadro ile Teknisyen, Destek Personeli, Güvenlik Görevlisi Büro personeli alımı yapılacak.

Konya Teknik Üniversitesi: Üniversiteye sadece Lise mezunu personel alımı yapılacak olup kadın erkek adaylar içerisinden 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 10 Destek Personeli alımı yapılacak. Başvurular en geç 1 Kasım 2021.

Gaziantep Üniversitesi: Gaziantep Üniversitesi 54 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak; Lise mezunu: 4 Teknisyen, 36 Destek Personeli, Ön Lisans Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Büro Personeli ve Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli alınacak. Başvurular en geç 30 Ekim 2021.

Galatasaray Üniversitesi: 1 Büro Personeli ve 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere 5 kişi alınacak. Başvurular KPSS Puanı ile en geç 30 Ekim 2021 tarihine kadar.

İzmir Bakırçay Üniversitesi: İzmir Bakırçay Üniversitesi 10 kişilik boş kadro ile Lise ve Ön Lisans Mezunu olmak üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Büro Personeli alımı yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesine 6 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak. KPSS ve YDS Puanı ile başvurular en geç 26 Ekim 2021.

Milli Eğitim Bakanlığı: En az 3800 TL maaş ile Milli Eğitim Bakanlığı Aşçı Yardımcısı Alımı , 2593 Aşçı Alımı ve 260 Fizyoterapist Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 81 farklı şehirde yapılacak

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 1 Programcı ve 2 Sistem Programcısı olmak üzere 3 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak.

Boğaziçi Üniversitesi: 17 kişilik kadro ile 10 Erkek ve 7 kadın olmak üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Başvurular en geç 11 Kasım 2021 tarihine kadar.

Kurumsal Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

KOSGEB: Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ( KOSGEB ) 3 Sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı: SGK 4 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alacak.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu: TENMAK ( Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu ) 30 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Ar-Ge Personeli Alımı, Mühendis Alımı, Avukat Alımı ve Eczacı kadrolarında olacak.

Editör: TE Bilisim