Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 10 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğündeki eksikliğini giderebilmek için farklı kadrolarda olmak üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapacak. Peki henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bakanlığın Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımında son güne geldik. Bu doğrultuda başvurular 17 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece belirtilen nitelikler doğrultusunda Kültür ve Truzim Bakanlığı Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Sistem Uzmanı,
  • 1 CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı,
  • 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı,
  • 3 Yazılım (Back-End) Geliştirme Uzmanı,
  • 2 Yazılım (Front-End) Geliştirme Uzmanı,

KPSS DETAYLARI NEDİR?

Kültür Bakanlığının personel alımı ilanına başvuru yapmak için adayların KPSS Puanına ihtiyacı vardır. Bu kapsamda adayların Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Aynı zamanda KPSS Puanı olmayan adaylarda ilgili ilana başvuru yapacaklar ve puanları 70 olarak ele alınacak. Acak Sınav değerlendirmesinde YDS Puanu 0 olarak ele alınacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Giriş sınavına katılacak adayların listesi Bakanlık internet sitesinde 07/06/2021 tarihinde ilan edilecektir. Ayrıca, adaylar sınava ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir. Sınava katılma hakkı elde edemeyen başvuru sahiplerine ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır. Adaylar, giriş sınavına katılacakların listesine, isim listelerinin Bakanlık internet sitesinde ilanından itibaren 3 (üç) iş günü içinde (10/06/2021 tarihine kadar) gerekçeleriyle birlikte, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yazılı olarak itiraz edebileceklerdir.

Süresi içerisinde başvurulmayan itirazlar kabul edilmeyecektir. Yapılan itirazlar Sınav komisyonu tarafından 3 (üç) iş günü içerisinde sonuçlandırılacaktır. Sonuçlar ilgililere yazılı olarak bildirilecektir.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREREK SONUÇLARDAN ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA