Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı.

Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 38 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Sözleşmeli Personel alımı için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşınıyor olması gerekmektedir. Geçtiğimiz günlerde de ilan yayımlayan Fabarabi hastanesi tekrardan 38 personel alımı yapacak.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Karadeniz Teknik üniversitresi Hemşire, Laborant ve Sağlık Teknikeri alımı yapacak. Alımlar lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adayla içerisinden yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Adaylar mezuniyetine göre; 2020 KPSS Lisans (B) grubu 2020 KPSS Ön Lisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır,
  • Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi hastanesi Başhekiliği 38 personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 08 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 22 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

Mezuniyet belgesinin e-Devletten alınmış barkodlu bir nüshası

2018 (Ortaöğretim) / 2020 ( Ön Lisans-Lisans) KPSS Sonuç Belgesinin barkodlu bir nüshası

Nüfus cüzdanı örneği

Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf (Başvuru işlemleri sırasında bilgisayar ortamında başvuru dilekçesine eklenecektir).

Deneyim belgesi istenilen unvanlarda; söz konusu belgeler ilgililerin görev yapmış olduğu kurumdan alınacak olup belge başvuru işlemleri sırasında modüle yüklenecek ve ilgilinin yerleşmesi halinde belgenin aslı kurumumuza ibraz edilmek zorundadır.

İLANIN TAM METNİ