Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Başvurularda artık sona geldik.

Bu kapsamda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesinde göevlendimek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak Sağlık personeli pozisyonlarında 65 personel alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilir?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- 657 sayılı Devlet memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3- Bu Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

4- 657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

5- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

6- Erkek adaylar için askerlik şartı aranmamaktadır.

7- Lisans mezunları için KPSSP3,Ön Lisans mezunları için KPSSP93, Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 (B) grubu süresi geçmemiş sınav sonuç belgesine sahip olmak.

8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Başvurular Sona Eriyor?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı başvuruları 09 Aralık 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 65 personel alımı başvuru sonuçları başvurular bittikten sonra 15 gün içerisinde açıklanacak. Bu kapsamda başvurular 23 Aralık 2020 tarihinde sona erecek olup sonuçlar en geç 06 ocak 2020 tarihine kadar açıklanması gereklidir.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim