Kredi ve Yurtlar Kurumu 31 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı sözleşmeli oalrak personel alacak. Kredi ve Yurtlar Kurumu boşta bulunan 1044 kişilik kadrosuna, 601’i kadın 443’ü erkek olmak üzere toplam 1044 adet Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı gerçekleştirecek. Alımlar yapılacak olan sözlü sınav ile gerçekleşecektir. Ayrıca adayların başvuru yapabilmeleri için 2016 yılına ait ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. 

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Kredi ve Yurtlar Kurumu alım yapacağı boş pozisyon için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir suç hkümülülüğü bulunmamak, Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren yurtiçindeki veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurtdışındaki programlarının birinden mezun olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin 6 ncı fıkrasında belirtilen askerlik şartını taşımak şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumunun sözlü sınavına katılabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan personel adaylar, 05 Nisan 2017 tarihi ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. Elektronik ortamda başvuru formu doldurulmadan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim