Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre 2 farklı şehir için sözleşmel personel alımı yapılacak. Buna göre Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için fakrlı 2 il için sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. İlanın detayları şöyledir.

İLANIN DETAYLARI:

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanına göre İstanbul ve Mersin illerinde personel alımı yapacak.Buna göre İlgili illerde bulunan boş pozisyonlar için, Türt Uyruklu Misafir Sanatçı sözleşmeli pozisyonları ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 2 Orkestra Sanatçısı ( Klarinet- Flüt ) ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1 Orkestra Sanatçısı ( Trompet ) olmak üzere toplamda 3 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

ADYALARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü alım yapacağı bu iller için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki birinci fırkasındaki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6 ve 7. maddelerindeki nitelikleri taşımak, Yükseköğretim Kurumu bünyesinde Müzik ve Sahne Sanatları eğitimi veren fakültei akademi veya konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmak şartları aranacaktırç

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar için adaylar başvurularına, ilanın yayım tarihi olan 02 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilriler. Buna göre başvurular en geç 05 Ekim 2018 tarihi Cuma günü mesai saati bitimine kadar ilgili müdürlüklere, Dilekçe, Diploma Örneği, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlhili ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mersin Devlet Opera ve Balesi İlanı

İstanbul Devlet Opera ve Balesi İlanı

Editör: TE Bilisim