Devlet Personel Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki kamu personeli eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Henüz başvuru yapmamış veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için son güne gelindi. Başvurular en geç bugün içerisinde yapılması gerekmektedir. ALım kadroları ve başvuru bilgileri aşağıdaki gibi yer almaktadır.

ALIM KADRILARI NELERDİR?

Akdeniz Üniversitesi toplamda 319 kişilik boş kadro ile, 1 Sosyal Çalışmacı, 3 Laborant, 7 Diğer Sağlık Personeli1 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 254 Sözleşmeli Hemşire, 52 Sağlık Teknikeri, olmak üzere 319 kişi alacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN:

Adaylar başvurularına, ilanın yayımlanması ile birlikte 13 Haziran 2018 tarihinde başlamıştı. Adaylarda verilen 15 günlük sürenin sonuna gelindi ve adaylar en geç bugün ( 27 Haziran 2018 ) tarihine kadar yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular, şahsen Akdeniz üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ( Hastane) Müdürlüğü personel işleri birimine başvuru yapmaları gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar başvuru yapabilmeleri için, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Yapılacak sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylmıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim