Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alımı başvuruları başlıyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusu Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup başvuru yapacak adaylar büyük heyecanla başvuruların başlamasını beklemekteydiler. Başvuru yapacak adaylara müjdemiz var! Başvurular başlıyor. Başvuru yapacak adaylar aşağıda belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesne toplamda 60 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Buna göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 9 Yönetici Asistanı, 23 Proje Mühendisi ve 28 Proje Asşstanı alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayları ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikleri taşımaları ve yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak şartı aranacaktır. Ayrıca pozisyonuna göre bazı özel nitelikler'de aranmaktadır.

Proje Asistanı Özel Şartlar:

Bu pozisyona başvuru yapacak adayların en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin, Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Kütüphanecilik, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Matematik, İstatistik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olmuş olmaları,

2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS 1 Puan türünden en az 65 Puan almış olmaları, Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden 60 puan almış olmaları ve Yapılacak sınava 2 defadan fazla katılmamış olmaları gerekmektedir.

Yönetici Asistanı Özel Şartlar:

En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin; Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, Mütercim Tercümanlık, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Arap Dili ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı, Çin Dili ve Edebiyatı, Kore Dili ve Edebiyatı, Japon Dili ve Edebiyatı, Alman Dili ve Edebiyatı, Fransız Dili ve Edebiyatı, Rus Dili ve Edebiyatı, İspanyol Dili ve Edebiyatı, İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun olmuş olmak.

ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, YDS sınavından İngilizce dilinden en az 50 puan almış olmak ve ilgili sınava iki defadan fazla katılmamış olmaları gerekmektedir.

Proje Mühendisi Özel Şartlar:

2018 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den KPSSP1 puan türünden en az 70 puan almış olmak, YDS den en az 70 puan almış olmak.

Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Kütüphanecilik, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Matematik, İstatistik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümleri 4 yıllık bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Söz konusu ilana başvurular 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç, 18 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu ilana başvurular Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak istenen belgeleri son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.