Üniversiteler personel alımlarına son hızıyla devam ediyor. Özellikle Sağlık Personeli ve Hemşire alımı yapan üniversiteler arasında bu kez Gazi Üniversitesi bulunmaktadır.Gazi Üniversitesi, Devlet personel Başkanlığı resmi internet sayfasındaki yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Toplamda 103 kişiik boşta bulunan kadrosu ileGazi Üniversitesi, 77 Hemşire, 10 Sağlık Teknikeri, 3 Biyolog, 2 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 1 Röntgen teknisyeni, 3 Psikolog ve 3 Diyetisyen olmak üzere 103 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup halen devam etmektedir.

KPSS ŞARTI ARANIYOR!

Gazi Üniversitesi alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı Şartı aramaktadır. Adaylar 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak zorundadırlar. Alımlar en az lise mezunu olmak şartı ile Önlisans ve Lisans mezunları için geçerlidir. Lise düzeyinde KPSS ye girmiş olan adaylar KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan şartı aranacaktır.

ARANAN DİĞER ŞARTLAR:

Adaylar KPSS şartı dışında her kadro çin özel kadro şartlarını taşımak zorunda ve bunun dışında, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alı ilanına başvuru yapacak olan adaylar en geç 13 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular başvuru formunu eksiksiz şekilde dolrumak sureti ile ve istenilen belgeler ile birlikte, Teknikokullar/BEŞEVLER-ANKARA adresinde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/JzmLgR) başlantısını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.