Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan duyurulara göre kamuya farklı alanlarda ve farklı üniversiteler tarafından 200 personel alımı için başvurularda son güne geldik. Adaylar için bugün başvurularda son gün. Bu bağlamda Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyonları ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyor olacağız.

ALIM YAPILACAK KADRO NELERDİR?

Üç üniversite toplamda 200 sağlık personeli alımı yapacak. Alım yapılacak üniversite ve pozisyon bilgileri şöyledir.

Fırat Üniversitesi : 100 Kişilik boş kadro ile Fizyoterapist, 79 Hemşire ve 20 farklı alanlarda Sağlık Teknikeri alımı yapıyor.

Namık Kemal Üniversitesi: 97 Kişilik boş kadrosu ile, 80 hemşire, 5 Ebe, 5 Sağlık teknikeri, 1 laborant, 1 Fizyoterapist ve 5 Büro Personeli alınacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa : 3 kişilik boş kadro ile Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.
  • 2018 Yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP3 ve lisansmezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Söz konusu üniversiteler için başvuru süreci 15 gün önce resmi gazete'de yayımlanmasının ardından başlamıştı ve artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 20 Temmuz 2019 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Namık Kemal Üniversitesi İlanı

Fırat Üniversitesi İlanı

İstanbul Cerrahpaşa İlanı

Editör: TE Bilisim