Yayımlanan ilana göre Akdeniz üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözeşmeli personel alımı yapacak. İlgili ilana başvuru yapacak adaylar kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Buna göre KPSS 60 Puan İle 319 Sözleşmeli Personel alınacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Akdeniz üniversitesi Sağlık Araştırma ve uygulama merkezindeki personel eksikliğini gidermek için, 254 Hemşire, 7 Diğer Sağlık Perosneli, 52 Sağlık teknikeri, 3 laborant, 1 Fizyoterapist, 1 psikolog ve 1 Sosyal çalışmacı olmak üzere toplamda 319 kamu personeli alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akdeniz üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sproblemi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranackatır. Ayrıca her aday sadece 1 kadro için başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yapılacaktır. yani en geç 27 haziran 2018 tarihine kadar, Akdeniz üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ( Hastane) Müdürlüğü personel işleri birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. Aşağıdaki bağlantı sayesinde ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim