Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre KOSGEB  bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtti. İlana göre KOSGEB  tam zamanlı çalışacak 2 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için 2017 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca adaylardan aranan diğer nitelikler şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

KOSGEB  yayımlamış olduğu ilana göre iki kişi alacağını belirtti ve ilana göre adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış yurtdışı veya yurtiçi yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması veya arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan kamu personeli seçme sınavından ve Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile bitelikte başlayabilir ve en geç 23 Şubat 2018 tarihi saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını www.kosgeb.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle istenilen belgelerle birlikte KOSGEB Başkanlık Binası (Anafartalar Mah. İstanbul Cad. No: 32 06050 Ulus / Altındağ / ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim