Konya Teknik Üniversitesi yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapılacak. Adaylardan bazı nitelikler aranıyor ve bu nitelikleri yerine getiren adaylar başvuru yapabielcekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu sözleşmel personel alımı için adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. Bu bağlamda genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya buna denkliği bulunan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak şartları aranacaktır.

Özel olarak ise adaylardan KPSS ve YDS şartı aranıyor. Ayrıca adayların bu bağlamda değerlendirmeye katılabilmeleri için KPSS den ve YDS den iyi puan almış olmaları şarttır. Bu yönde adaylardıan 2017 veya 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve YDs den İngilizde dilinden puana sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvurular, 12-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu”nun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırılarak ve imzalanarak aşağıda sayılan belgelerle birlikte 29 Temmuz 2019 tarihi mesai bitimine kadar, Konya Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şemsi Tebrizi Mah. Ankara Cad. No:6, 42130, Karatay/KONYA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde belirtilen adreste olacak şekilde posta/kargo ile gönderilmek suretiyle yapılacaktır.

İlanın Tam Metni